Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.03.2016 17:38:30 - Docent

Kdy padne Frau Merkel?

Dobrý den pane poslanče, na základě událostí posledních měsíců jsem přesvědčen o tom, že uprchlická politika německé premiérky (EU) je hloupá, naivní a sebevražedná. Jen pomatený blázen nebo zaměstnanec nez. organizace pořád ještě věří řečem o kulturním obohacení! Proč ničí Německo? Co za tím ve skutečnosti je? Máte tušení? Evropa nemá na to (finančně, bezpečnostně), aby přijímala hordy lidí o kterých skoro nic neví. Polovina z nich navíc nemá žádné doklady nebo mají doklady zfalšované. Před nějakým časem jsem sledoval rozhovor redaktora Kubala z čt se syrským prezidentem Asadem - v něm zazněla tato věta - nepochybujte, že mezi uprchlíky je mnoho skutečných i potenciálních islamistických teroristů, kteří budou dělat tkzv. spící buňky. Jinými slovy řečeno, policie ani tajné služby nedokáží tyto lidi určitě všechny odhalit. Ani nevěřím naší polici či armádě, že v tomhle směru je dostatečně silná a rozhodná. Vy ano?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2016 22:34:26 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, 
Vašim dotazům po pravdě příliš nerozumím. Máte-li výhrady k působení paní německé kancléřky Merkelové, zeptejte se přímo jí. Opravdu si nemyslím, že by za nynější situace Česku hrozilo nějaké bezprostřední nebezpečí. 
S pozdravem Tomáš Zdechovský