Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.03.2016 20:46:00 - venos

Čapí hnízdo

Dobrý den, proč Sobotka hraje mrtvého brouka v aféře Čapí hnízdo? Porovnámeli to s kauzami Víta Bárty, Grose,Nagyové , tak už musel Babiš rezignovat, ne - li padnout vláda?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2016 10:29:19 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. B.Sobotka je nejen předsedou ČSSD, ale i premiérem české vlády. Takže má zodpovědnost za fungování celé vlády a to ve prospěch občanů. Jako předseda ČSSD tuto kauzu kritizuje a také jsem jej sylyšl, že by se měla vyšetřit. S tím souhlasím. Já jako poslanec za ČSSD a místopředseda PK ČSSD jsem pana Babiše již podvakráte ústně interpeloval. Takže nelze řící, že sociální demokracie zavírá oči. Nicméně se domnívám, že v naší zemi existují daleko větší problémy, než Čapí hnízdo, které je nutno řešit. Například pozastavení dopravních staveb vlivem neschopnosti ministra životního prostředí i ministra dopravy, migrační krize a zajištění bezpečnosti naší země či situae v českých zpravodajských službách. A opravdu nevím, proč by měla padnout vláda. ta funguje velice slušně a dokázala pozvednout životí úroveň většiny našich občanů.