Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2016 23:11:54 - laco

Podpora muslimů v boji proti nevěřícím

Velvyslanec USA A. H. Schapiro se setkal s předsedou Islámské nadace v Brně Muneebem Alrawim,"aby vyjádřil podporu a solidaritu s muslimskou komunitou v Česku i na celém světě."
Ve svém kázání na zveřejněných nahrávkách Alrawim, poctěný návštěvou a podporou amerického velvyslance, mj. říká:"A Alláh vznešený říká, bojujte proti nevěřícím jako jeden muž!" S ohledem na to, že převážná část populace ČR jsou ateisté se Vás chci zeptat, zda je známo, jak bude americká ambasáda podporovat muslimskou komunitu v ČR v boji proti nám nevěřícím, t.j. ateistům. Bude americká ambasáda muslimským organizacím v ČR dodávat zbraně, nebo nás, nevěřící, budou Američané nějakým způsobem likvidovat likvidovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2016 10:44:54 - Ing. Antonín Seďa
 OPravdu nevím, jak hodlá americká ambasáda podporovat muslimskou komunitu v našízemi. Souhlasím a také jsem věřejně kritizoval, že toto chování velvyslance USA nebylo ani taktické a zřejmě oprvadu provokovalo naše občany. Pan velvyslanec by měl postupovat více takticky a neměl by přilévat pomyslný olej do ohně. Vždyť si musí uvědomit, že americká zahraniční politika není v naší zemi přijímána často s pochopením, ale často je podrobena oprávněné kritice. Jsem přesvědčen, že je nutno podporovat opatření naší vlády, směřující k zajištění bezpečnosti naší země a našim občanům. Tohle bych očekával od našeho aliančního partnera.