Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2016 16:52:40 - Coufalík P

Co chybí ve Vaších úvahách o ostnatém drátu ???

tato Vaše myšlenk je asi neuplná moc- zkrácená : Duch je silnější než hmota. Nelze ho zabít, zastřelit a stále se přenáší přes všechny ostnaté dráty ... to je ale hanění USA vynálezu "barbwire".,,,toho fakt duch překoná , ale jen duch mrtvých

Myslíte si , že nejde o ten samý ostnatý drát , slavný americký vynález z konce 18 století ve válce USA-Filipíny 1899-1913 (1 mil mrtvých) ?
Tak aby nebyl omyl, nebyl použit v okopech či boji proti "zabití střelbou" ,,,,, https://goo.gl/dbosDs ...ale byl zbožně-demokraticky americkými křestany použit humanitárně , na oplocení separačních vesnic - koncentráků kterými prošlo pro 400 000 domorodých žen a dětí které měly muže ve válce ve filipínské amádě .
Tam se asi poučil Hitler, která se s ním seznámil v 1sv. válce a použil stejně jako Američtí generálové na civilisty ......, já vím na Vysoké škole se roce 1989 se tohle neučilo,,,,
Takže jsem si dovolil Vás doplnit aby jste byl jako myslitel - ministr kultury "plně- objektivně" vzdělán.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.03.2016 22:58:26 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Coufalíku,
děkuji za sdělené informace. Nemusíme mít na věci stejný názor, ale je dobře, když umíme vést kultivovanou diskusi.