Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2016 9:02:11 - dědula

jen tak se ptám.

Laudáte,(tituluji vás,stejně jako vy pana prezidenta) když se tolik oháníte lidskými právy,kdy se budete zajímat o dodržování lidských práv v ČR.O práva lidí na důstojný život a ne živoření.O koho jde zcela jistě víte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2016 16:50:04 - Ing. František Laudát
Máme jeden z největších solidárních systémů na světě. V Evropě máme nejvíc rovnostářské penze, mateřská patří k nejdelším, Souhlasím, že jsou lidé, kteří jsou na tom špatně. Pro ty je třeba pomoci. Ale čím více je sociální podpora zneužívána, tím méně zůstane na skutečně potřebné. Řadu roků se této problematice věnuji. Tak vím asi více, než si myslíte. Ale když jsme začali potírat zneužívání pomoci, byl křik a mělo to odraz na našem volebním výsledku. Svoboda a demokracie dává nárok na šanci prosadit se, nikoli právo na blahobyt pro všechny. Podle dikce Vašeho dotazu si dovoluji spekulovat, že se domníváte, že nárok na životní štěstí je nároková dávka. Takhle však svět nikdy nefungoval a asi bohužel fungovat nebude. I když, myslím že v Arabských emirátech zřídili Ministerstvo štěstí.