Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.03.2016 2:25:44 - Lic. Daniel Solis, LL.M.

Třesky plesky

Píšete: "14. 3. 2016 23:12:17 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
ano, pana prof. Tomáše Halíka si vážím, viz moje předchozí odpověď. Dělá naší zemi čest v zahraničí, jako málokterá osobnost současné doby. Článek pana Solise pokládám za snůšku nepravdivých informací, motivovanou vlastními neúspěchy pisatele. Vím totiž z vlastní zkušenosti, jak nepravdivě pan Solis psal o mojí osobě." Prosím uveďte konkrétní nepravdy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.03.2016 22:53:44 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
děkuji za Váš dotaz a zájem, který mě potěšil. Pokud je nick, pod nímž jste uveden, skutečný, pak o to více.
D. Solis mě např. nařkl, že jsem údajný lobbista pro íránskou teroristickou islámsko-marxistickou organizaci lidoví mudžahedíni (MEK), dokonce za úplatu! Prý mi tato organizace podle Solise platila i volební kampaň, což je samozřejmě naprostý nesmysl!
Bez jediného důkazu mě označil za válečného štváče a chronického zastánce ozbrojených řešení a války.
A psal i prezidentu Zemanovi, že představuji bezpečnostní riziko pro naši zemi, čemuž se pan prezident v mé přítomnosti srdečně zasmál.
Myslím, že tyto příklady dostatečně dokumentují "míru serióznosti" pisatele. Omlouvá ho snad jen mladická nerozvážnost a dosavadní životní neúspěchy.