Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.03.2016 9:10:23 - Orchidea41

Cr si nepohlida ani vyber lidi krestanu z Generace 21

Pane Seďa,vy říkáte,že si proverite migranty,ale jak ?Když je schopna vás podvezt i Generace 21,která změnila seznam lidí a vozí do CR jiné-zbohatle křesťanské migranty,kteří nebyli vládou schválené...????Vidíme,co se děje v Německu.Němci i jejich děti jsou terorizovani smeckami migrantu a když se ozvou,jsou radostí.Vláda nás přestává chránit,chrání se jen muslimové,neboť má někdo silny a bohatý nad nimi ochranu...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2016 9:36:08 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. O tom, že organizace Generace 21 podvedla vládu nic nevím, ale jistě se na to zeptám. Pokud je to pravda, pak budu požadovat ukončení spolupráce s touto neziskovkou. Ale máte pravdu, že existují některé neziskové organizace, které se "živí" zprostředkováváním azylů a dlouhodobých pobytů. O tom se ví a orgány činné v trestním řízení konají. Nicméně kontrola se provádí přímo v tzv. bezpečných zemí a to našimi pracovníky cizinecké policie ve spolupráci s místními orgány. Dále tito lidé jsou konfrontováni s poznatky zpravodajských služeb a to nejen z naší země. Není pravda, že vláda nechrání české občany. Opka je pravdou a kdo tvrdí opak, tak mluví nepravdu. To, že muslimové drží pospolu (pozorna tradiční a historické rozpory mezi sunny a šítty) je pravdou. Nicméně je nutno zajistit celkovou integraci, nikoliv pouze sociální či ekonomickou. Je třeba i společenské integrace tak, aby se tito muslimové sžili s národní kulturou a hrdostí. Pokud někdo porušuje platné zákony, tak k tomu máme, tak jao v Německu represivní orgány. A ty musejí konat.