Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2016 9:30:51 - Strýček

Ruské letouny nad Tureckem ???

To by znamenalo válku NATO - Rusko.
Nemýlíte se , nemáte špatné informace z NATO či Amerického střediska , ani v ČT tp nebylo???
Cituji .... To, že se nelétá přes území Turecka je logické z bezpečnostních důvodů. Prootže v tom prostoru operaují bojové letouny mezinárodní kolaice či vojenské letouny RF. .../ ty Vaše chyby jsem se neodvážil opravit/
Neměl by jste coby Nejvyšší NATO-ESO v ČSSD studovat i zdroje z Ruské strany ? Brifinky RusArmy k Sýrii jsou na youtube do 1 hod ...Věděl by jste pak, že Rusové létají do Sýrie přes Irán a Irák a přes Azovské moře...A navíc přes Irán a Irák kde civilka létá....asi tam Rusové nejsou tak Zlí .
Jak Vám pak máme věřit , že Vy osobně nás s "tajnými službami" ochráníte před teroristy z řad "Sobotkových 3000 islamistů" jak jste se zaručoval ? když nejste "ideologicky" schopen pojmout reálná fakta. To nespraví ani včerejší nepovedená reklama na PL na Vaše nepovedené odpovědi-neodpovědi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.03.2016 11:20:27 - Ing. Antonín Seďa
Říká se, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Nicméně se za pravopisné chyby přesto omlouvám. Nerozumím tomu, že píšete o tom, že ruské letouny nejsou tak zlí. Já jsem vůbec takto ideologicky nepsal, ani jsem to neměl v úmyslu. Na dotaz, proč se nelétá přes Turecko, jsem odpověděl, že z důvodu operujících bojových letounů mezinárodní kolaice či vojenských letounů RF je to nebezpečné. Přelet ale neznamená, že tyto letouny operují na území Turecka (tak jak se stal incident při sestřelení ruského bojového letounu), ale pokud operují v blízkosti hranic, což se děje, pak je to pro dopravní letouny velmi nebezpečné. Nehledě na skutečnost, že se nejedná pouze o letouny, ale i PRO či PVO. Takže se omlouvám, že jste to opravdu bral jinak, než jsem to zamýšlel já. To, že ruské bombardéry létají přes Irák a Irán, jak píšete, je pouze částečná pravda. Bojové letouny RF vzlétají z letecké základny přímo v Sýrií, které se nachází blízko tureckých hranic. Takže je sice zajímavé, že brífinky RusArmy jsou do hodiny na YouTube, jak píšete, ale to vůbec neznamená, že jsou pravdivé informace, které tyto brífinky podávají. Ale opravdu nechci zpochybňovat žádné informace. Chci vás ujistit, že nemám špatné informace ani z NATO, ani od našich zpracvodajských služeb. Nicméně nechápu, jak to souvisí s ochranou před teroristy vůči našim občanům. Bezpečnost v rámci ČR zajišťují bezpečnostní sbory a nikoliv armáda, jak se zřejmě mylně domníváte. Podotýkám, že bezpečnost ČR je zajištěna, ale nikdo nemůže zaručit, že k nějakému útoku ze strany radikálů nedojde. Přijatými opatřeními můžeme pouze omezit toto nebezpeční či můžeme působit preventivně, ale záruku nemůže dát nikdo na světě. Také se ohrazuji, že jsem měl nepovedené odpovědi. Ano, připouštím, že nebyly možná komplexní, ale to je přece logické, není dostatek času na tyto odpovědi a někdy je nutno odpovědi zkracovat. Je to nejen pochopitelné, ale předpokládal bych, že i z pohledu dotazujícího pochopitelné.