Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2016 18:14:44 - Ruda Neruda

Ruské letouny nad Tureckem

Pane poslanče, to vždycky čtete všechno tak povrchně jako tento dotaz od - Strýček-? On napsal: ...Věděl by jste pak, že Rusové létají do Sýrie přes Irán a Irák a přes Azovské moře...A navíc přes Irán a Irák kde civilka létá....asi tam Rusové nejsou tak Zlí ....
Takže ta chyba je u vás, protože to _Zlí - se vztahuje k podstatnému jménu Rusové a nikoliv letouny. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2016 9:02:24 - Ing. Antonín Seďa
Ano, ale to jsem pochopil. Však jsem také reagoval tak, že Rusové nejsou zlí. Ale odlišovat piloty ruských letounů od Rusů, jak tvrdíte, není také jednoduché. To snad uznáte i vy. Ale to neznamená, že ruské bojové letouny neoperují z letiště v Sýrii a také, že neoperují u hranic s Tureckem. Takže opravdu nevím, na co narážíte. Já jsem si dotaz i komentář přečetl velmi dobře a také jsem jej dobře pochopil. Vždyť aerolinky také nelétají z důvodu bezpečnosti přes východní Ukrajinu, ale přes Ruskou federaci. O tom není sporu. Já jen chci, aby se nic nebral uvažovalo rozumně na základě faktů a ne na základě propagandy.