Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2016 9:01:38 - Jonáš V.

Dnes to bouchlo v Bruselu...Snad ne muslim, který nemá nic společného s islámem :-)

Už se tomu lze jen smát,že?Islám má s terorismem společného všechno, kdo nevěří, ať jede do Saudské Arábie a promenádí se s křížkem na krku. Má 100% záruku, že bude mrtev....Nevěříte?Jeďte to skusit....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2016 9:20:58 - Ing. Antonín Seďa
Tak jako v ČR nebo v zemích EU platí jasná pravidla a zákony, tak i v Království Saudská Arábie platí zákony a pravidla. A každý návštěvník by tyto pravidla měl respektovat a dodržovat. V KSA jsem byl, ale po pravdě řečeno, necítil jsem se nějak ohrožen. Ale přiznávám, že jsem křížek na krku neměl, protože jej nenosím. Výbuch na bruselském letišti považuji za možný teroristický útok a zřejmě bude mít souvislost s zátahem belgických a francouzských bezpečnostních sil vůči radikálům a zadržením hledaného teroristy. Ale raději si počkám na vyšetřování. Souhlasím s názorem, že Evropa a demokratický západ je ve válce s terorismem, ale odmítám, že islám má společné s terorismem všechno. Prosím, aby jste odlišoval islám, jako náboženství a radikální islamismus, jako ideologii. Protože každá ideologie je nebezpečná a ne každý terorista je muslim. Stačí se podívat na teroristické útoky v Evropě.