Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2016 13:07:14 - Docent

Bruselské kulturní obohacení

Dobrý den pane poslanče, kolik lidí bude muset ještě zemřít (stovky či tisíce?)než EU a její špičky pochopí co je islám zač a jaká rizika sebou přináší pokračující muslimská invaze? Já myslím, že to snima ani nehne a sebevražedná politika pojede dál. Máte stejný názor? Ještě předtím ale budeme svědky spousty pokryteckých prohlášení typu jsme zděšení, překvapení. Já si myslím, že překvapen není vůbec nikdo kromě nezodpovědných politiků a prolhaných médií!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2016 14:42:39 - Ing. Antonín Seďa
 Poslední teroristické a velmi smutné události v Bruselu jsou pouze pokračováním radikalizace bojovníků ISIL. Čím více ztrácí v Iráku a v Sýrii, tím se bude o to více snažit ohrožovat západní civilizaci. Já s Vámi souhlasím, ale dotaz bych rozdělil na dva. Tím prvním jsou teroristické útoky, ať již občanů Belgie či Francie, či útočníků z řad bojovníků ISIL, kteří se infiltrují v rámci migrační krize. Připomínám, že naše vláda od samého počátku kladla a klade na první místo nikoli humanitní, ale bezpečnostní hledisko migrační krize. Takže to, že se postupuje vůči radikálům a teroristům tvrdě je v pořádku, nicméně je nutno si uvědomit, že každá akce si vyžádá svoji reakci. Dlouhodobým úsilím i strategií bojovníků ISIL je "přenesení" bojů na území Evropy. Právě takovéto teroristické útoky ohrožují demokracii a svobodu západních civilizací, chcete-li Evropy. To je nutné mít vždy na paměti. tak jako je nutné si uvědomit, že teroristické útoky lze omezit, ale nikoliv vyloučit. Otázka migrační krize a to s Vámi souhlasím, je výsostně otázkou bezpečnostní. Proto od samého počátku je správný důraz na ochranu vnějších hranic EU. Takže žádné kvóty, ale ostraha hranic Schengenu.  Nechci se hádat, ale opravdu existují i zodpovědní politici. Tak jako existují i zodpovědná média. Ale souhlasím také, že existují i nezodpovědní politici a nezodpovědná média. Ale jak jste si všiml, tak po teroristických útocích v Paříži, došlo k posílení boje bezpečnostních sil proti islámským a nejen islámským radikálům. Proto předpokládám, že i poslední krvavé události v Bruselu budou mít odpovědnou odezvu, a to právě proti radikálům a teroristům.