Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2016 18:14:27 - David Střítezský

Bezpečnostní riziko

Pane poslanče, možná jsem se nedostal k přesnějším informacím, nicméně nikde jsem se nedočetl, že by jste ofic. vyjádřil protestní nótu proti nebezpečným kvótám/jednání vlády/premiéru. které ohrožují ČR. ČR musí EU žalovat a nepřijmout jediného migranta/uprchlíka. Premiér se podle toho nechová, kdyby ano, tak odmítne a nepřijme jediného. Tak se prosím neošívejte tím, že ČSSD nesouhlasí. Každý jeden migrant představuje bezpečnostní riziko! Jakým právem se od vlády mám nechat ohrožovat. Jsou to lidé z jiné kultury. To že jsou teroristi i mezi křesťany apod. nepochybuji. Mohamedánům to jejich vůdci přímo zakazují se integrovat. Ohledně Izraele bych podotknul, že tam si o rasové čistotě rozhodují sami jako suverénni země. Víte,že tam jsou zakázány sňatky mezi židem a nežidovkou? Ohl.světového řádu jsem měl na mysli NWO. Co si o něm myslíte? Hovořil o něm již mírumilovný George W.Busch. Přeji pěkný den.D. Střítezský

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2016 18:38:04 - Ing. Antonín Seďa
 Musím říci, že jsem dvakrát podpořil usnesení PSP ČR, které povinné kvóty odmítá. Dnes podpořím tento záměr potřetí. Pokud to opravdu nestačí, tak říkám, že povinné kvóty odmítám. Pouze chci dodat, aby jste prosím mezi uprchlíky rozlišoval. Ne každý migrant, jak tvrdíte, představuje bezpečnostní riziko. A na závěr pouze dodám, že již v květnu loňského roku, jsem se podílel na společném stanovisku výborů ČSSD, kde bylo nejen odmítnutí kvót, ale i návrhy konkrétních opatření pro ČSSD i českou vládu. Po roce se ukazuje, že tyto návrhy byly a jsou i nadále správné. Přiznám se, že o tom, že v Izraeli jsou zakázané sňatky mezi židem a nežidovkou opravdu nevím, jelikož jsem Izrael ještě neměl možnost navštívit. Ale také vím, že Židé žijí ve společném státě s Araby, Křesťany apod.