PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2016 18:46:30 - Sluníčko sedmitečné

Jaká integrace muslimů?Je jich v Evropě přes 55miliónů a 70% jich chce Shariu

Takže kolik je to miliónů, co neuznává naše hodnoty?????? Kolik lidí nás nenávidí? Kolik je to miliónů ?
Integrace je jen zbožním přáním některých politiků. Měli by rovnou říci, udělali jsme to blbě, musíme muslimy odsunout z Evropy......zakázat islám a za Korán posílat lidi do vězení jakožto podkopávání Evropských hodnot.....Kdo začne první a zakáže Islám v ČR? Angola byla 1. stát který zakázal islám, Japonsko má zákaz vstupu pro muslimy......tak čeho se politici bojí ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2016 12:16:48 - PhDr. Zdeněk Soukup
Nejsem si jistý, jestli Vaše otázky nejsou jenom řečnické.  Přesto na ně odpovím. Islám  vyznává asi 1,5 mld. lidí. Už z toho je zřejmé, že zákaz je problematický. ČR přece jenom není Angola. Odsunout muslimy z Evropy? Z toho mohou být občanské války, které by přerostly do kontinentálního konfliktu. Muslimů je v Evropě už hodně. V čem vidím řešení? Myslím, že by bylo možné zařadit propagaci politického islámu k fašismu nebo komunismu - jako ideologii, která je nezákonná. A potom důsledně uplatňovat zákon. Doporučuji snad při každém vystoupení v rozpravě PS doplnit základní klauzuli české i evropské ústavy o pasáž: evropská civilizace a kultura vychází z řecké filosofie, římského práva, judaismu a křesťanství. A ještě navíc - musíme zcela zastavit migraci z islámských zemí. V rámci Evropy, nebo sami. A to i třeba za cenu uzavření státních hranic.