PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2016 15:28:54 - Sluníčko sedmitečné

O NASICMUS také tvrdili, že ta víra zakázat nejde....

Dobrý den, není to tak dávno, kdy nejen naši politici, ale i v jiných zemí tvrdili, že NACISMUS je víra, která nejde zakázat...A ejhle, po pár statisíců mrtvých to zákazat šlo......Máme také čekat na to samé, než bude islám zakázaný? Víru mohou projevovat ve svých muslimských zemí....za Korán trest smrti, jako za Bibli v S.A. Najde se někdo, kdo to prosadí?Tato vláda odvahu nemá...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2016 21:48:40 - PhDr. Zdeněk Soukup
Sluníčko, tyto otázky jsem včera celý večer probíral s docentem teologické fakulty. K jednoznačnému závěru jsme nedošli. Otázka stojí asi tak: je současný radikální islamismus vychýlením z ortodoxního, nekonfliktního náboženství,, nebo je to návrat k prapůvodní podstatě islámu? Podle toho bychom měli posuzovat víru, kterou vyznává půl druhé miliardy lidí.  A co vy? Konstatujete, že současná vláda nemá odvahu. A jak je to s vámi, že se nedokážete podepsat pravým jménem?