Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2016 17:01:58 - Grabovský Petr

Opravdu jste viděl v PS "politické tanečky" ?

na čtyřiceti mrtvých a dvou stovkách zraněných z Bruselu ? , Vámi uváděné ve " Vaší odpovědi - K zajištění bezpečnosti ČR" ???

Projevy z 22.3 v PS jsem pečlivě pročetl a nic z toho co tvrdíte tam nebylo . Prohlédl jsem celý stream videozáznamu ze sněmovny a žádné "tančení tam nebylo" .
A tak se ptám (kamera většinou zabírá jen část vedení sněmovny a řečnický pult) v které části sněmovny a kdy to bylo ?

Kdo jmenovitě takto tančil ?
Ani pan Filip na kterého nepřímo útočíte v projevu nezmínil z piety "tanečky ČSSD na Sjezdu únor 2009" . Kdy (asi k Oslavě) k 10. výročí - 3000 mrtvých bombardováním Bělěhradu a Srbska, byl pozván "přítel z USA" NATO Generál Wesley Allison Clark.Muž , který nechal v roce 1999 zločinně bombardovat Bělehrad bez vyhlášení války a posvěcení RB OSN,zneuživ "obranného paktu NATO". ČSSD si jako jedinná politická strana v ČR pietně pozvala "válečného generála USA s mrtvými v torně " na Sjezd k "politickým tanečkům"....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2016 17:48:17 - Ing. Antonín Seďa
 O "politických tanečkách" nad mrtvými a zraněnými jsem mluvil s nadsázkou, protože je opravdu nemorální, aby kdokoliv v rámci bodu migrační krize "zneužíval" tento teroristický útok ke svým politickým bodům. A těch populistů  docela dost. Pak se nelze divit, že politická kultura v této zemi stále klesá a klesá. Proto si opětovně a tentokrát velmi pozorně přečtěte projevy a snad i vy uznáte, že používat lidské neštěstí ke své politické propagaci není vhodné. Ostřejší výraz raději používat nebudu. Co se týká vaší narážky na ČSSD, pak opravdu nebudu tohle komentovat. Je to opět, tak jako často v dotazích na PL, ideologický útok nejen vůči sociální demokracii, ale i vůči NATO. Každá ztráta lidského života je velmi smutná a když vypočítáváte mrtvé po bombardování Bělehradu a Srbska, tak prosím doplňte desítky tisíc mrtvých obyvatel Sarajeva, po obklíčení srbskými vojenskými jednotkami a po bombardování tohoto města. Prosím posuzujte vše objektivně a nikoliv ideologicky. Takovou diskusi opravdu vést nechci, protože takováto neobjektivní kritika ničemu a hlavně nikomu nepomůže.