Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2016 19:53:37 - tarot

premiér

Dobrý večer,cituji vaše slova,,té sněmovně,která odsouhlasila,že nesouhlasí s bezvízovým stykem pro Turecké občany,,..pane poslanče,nepřipadáte si v té poslanecké sněmovně tak trochu jako paňácové,když váš slavný premiér nemíní brát v potaz co jste schválili?....Na usnesení Poslanecké sněmovny, ve kterém poslanci odmítají dohodu EU s Tureckem o bezvízovém styku, vláda ve své zahraniční politice hledět nebude. Právu to ve středu řekl ministr obrany Martin Stropnický (ANO) i premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD).To vaše sezení je pouze vyhazování peněz daňových poplatníků !Co vy na to?Myslím,že předčasné volby a demise vlády by bylo správné řešení!Souhlasíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2016 12:36:46 - Ing. Antonín Seďa
 Nesouhlasím, a to z několika důvodů. Předně, vláda i vládní koalice napravuje obrovské chyby, které tady zanechaly předchozí pravicové vlády. To, že se vládne koaličně je věcí českých volebních zákonů a vůle voličů. Také bych si dovedl představit jinou vládu, ale tak rozhodli občané. Předčasné volby by vůbec nic nevyřešily a naopka by opět stály peníze daňových poplatníků. Žijeme v demokracii a pokud občané vládu nechtějí, tak mají mnoho možností, jak svůj názor vyjádřit. Třeba i tímto dotazem. Co se týká usnesení PSP ČR, tak musím říci, že pan premiér dostal k jednání o dohodě s Tureckem jasný mandát od české vlády. A před jednáním byl také na Výboru pro evropské záležitosti. Usnesení ex post je opravdu k ničemu a to máte pravdu. Nicméně jsem to nebyl já, abych opakovaně jednal o migrační krizi na plénu poslanecké sněmovny a utrácel, jak říkáte, peníze daňových poplatníků. Otázkám bezpečnosti se mají a věnují Výbory pro obranu a bezpečnost. Dále máme řadu kontrolních komisí a podle mého názoru takovéto diskuse slouží pouze k populistickým výlevům některých poslanců a politických stran a hnutí. žádná reálná řešení k zastavení migrační krize nezazněla. V poslední době ve snaze se nějak zviditelnit se používá řada lživých a demagogických slov. Podle mého názoru je to nezodpovědností a nezkušeností českých politiků, kteří nemají přehled a zkušenosti. Pak na tato rozhodnutí doplácí nejen Česká republika tím, že nemůže hájit své národní zájmy, ale doplácí na to zejména občané.