Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2016 21:07:14 - Karel N.

Vykašlete se na ty xenofobní "slušné, bílé Čechy"

Pane poslanče, je mi nedobře z dotazů, které Vám pokládají zpravidla rusofilové, xenofobové a omezenci, kteří také povětšinou nedokáží respektovat existenci jiné lidské bytosti, natož rozdílný názor. Obdivuji klid, s jakým dokážete věčně, bez emocí odpovídat. Já bych na to asi nervy neměl. Mimo to bych Vám chtěl poděkovat za práci, kterou odvádíte v Parlamentu i jako zastupitel v Hradišti. Držím Vám palce a přeji příjemné a hlavně klidné Velikonoce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2016 12:41:59 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za přání a také já přeji Vám i rodině příjemné prožití Velikonočních svátků. Víte, já mám v popisu své práce, za kterou jsem placen spoluobčany, abych řešil jejich problémy a abych je zastupoval. To, že v řadě problémů či v jejich řešení mám jiný pohled na věc či názor je v každé demokratické společnosti normální. A já, jako zodpovědný politik musím hájit principy svobody, demokracie a práva. Proto je důležité i diskutovat a odpovídat na otázky, které nejsou zrovna příjemné či které jsou dokonce urážející. O tom je demokratická diskuse a je jen dobře, že občané používají svůj rozum a nikoliv populistickou a nebezpečnou propagandu či ideologii. Mám dostatek životních, profesních i politických zkušeností na to, abych se nenechal vyprovokovat.