Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2016 23:33:36 - Vizionář

Hodnoty v krizi

Miliardář kupuje dětem dárek z dotací ? Proč farmu nezaplatil sám ze svého ? Připadá mi neuvěřitelné, kam jsme dospěli. Odstrašující příklkad chamtivé korporacie.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2016 12:46:57 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím a jsem osobně přesvědčen, že se o dotační podvod jednalo. Nicméně musím konstatovat, že lidem zřejmě nevadí vstup těchto miliardářů do politiky. Občané se totiž mylně domnívají, že na nich ulpí bohatství těchto lidí. A také jsou přesvědčeni, že když již ty miliardy mají, tak nemusejí dále krást. Ale to je mylná představa a čas ukazuje, že kdo má moc, tak chce ještě více. Důležité je, aby si občan vždy položil základní otázku: Komu ku propěchu. A aby podle odpovědi na tento dotaz volil tak, aby si hájil svůj vlastní zájem. A ne zájmy podnikatelů či rozličných politických turistů. Naší společnosti poněkud schází morálka a slušnost. To mi vadí již dlouho a vývoj na politické scéně spíše ukazuje, že se situace nelepší. Ba právě naopak.