Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2016 8:51:05 - Bilkova

Není na čase omezit práva muslimům?

Co třeba jim zamezit pracovat ve státní správě a zrušit právo volit ? Toto není diskriminace, ale opatření, neboť vidím, že jejich zaujatost je vůči nemuslimům obrovská...V Evropě jsou vidět útoky ve 100% na nemuslimy, rodné Evropany a to je ten problém...A že jsou zde nějací teroristé? To si nemyslím, že je v Evropě ten velký problém. Větší je ta "mlčící" muslimská většina, která s útoky souhlasí a obhajuje je a dokonce ty lidi kryje...Vždyť není možné, aby vláda platila tuto kulturu, která je v rozporu s kulturou křesťanskou, to je porušení Ústavy ČR - útok na národní hodnoty, což je trestné...Dokonce v Belgii se financují mešity ze státního rozpočtu, mešity platí muslimům oblečení - hidžháby atd... To je ta podpora multikulty, která jak víme nefunguje?Vždyť si státy podřezávají vlastní větev! Už se nedivím, že OSN nám diktuje, když jsou v čele OSN muslimové, které ctí jen hodnoty muslimské....viz.S.A. pro lidská práva, víc nemusím dodat....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2016 18:16:53 - Mgr. Stanislav Huml
Dobrý den,kladete mnoho otázek a je vidět, že přemýšlíte. Má mysl se ubírá stejným směrem. Již jsem začal přemýšlet, jak s předstihem přijímat zákony na ochranu menšin s vědomím, že my budeme ty menšiny. A také si myslím, že občanství by mělo být udělováno až za zásluhy. Cizinec by tady (v EU) měl získat občanství až po mnoha letech, jen ti bezúhonní, s prací a platící řekněme 15 let daně. A platit cizincům činnost jejich církví, to je fakt úlet.