Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.03.2016 18:33:28 - Elissa

Migranti z Afriky v Itálii

Dobrý den, po uzavření balkánské cesty a výrazného snížení migrantů přeplouvající Egejské moře z Turecka do Řecka, nenastává klid, jak mnozí doufali, ale hrozí něco podobného jako vloni, ale z Afriky. Nebudu spekulovat o tom, proč a kdo to organizuje, zajímalo by mne pouze, zda se to nějak řeší v evropském parlamentu, nebo zda se bude čekat na migrační vlnu a chaos jakého jsme byli svědky v loňském roce. Případně, proč nemohou Italové migranty donutit k registraci v Itálii, prostě zavřít do detence, dokud je neidentifikují. Přece není možné, bez ohledu na to, že hold budou omezeni na svobodě, nechat jen z důvodu humanismu nechat proudit statisíce neidentifikovaných lidí do Evropy, opět. Vloni to snad stačilo, následky si EU ponese ještě asi hodně dlouho. Děkuji. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Peklo-na-italskem-ostrove-Dorazila-lod-se-stovkami-infekcnich-migrantu-odmitli-se-registrovat-a-zacali-delat-bugr-428034

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.03.2016 19:07:55 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Osobně jsem si článek četl a budu si teď k němu hledat zdroje i z jiných médií. Například v italských médiích jsem nic podobného nezaznamenal.
Pokud byste měla další zdroj, budu rád.
S pozdravem Tomáš Zdechovský