Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2016 4:04:26 - Elissa

Islamizace ČR

Dobrý den, pane poslanče, četl jste prosím následující stránky? Je to v pořádku? Děkuji za Váš názor. Cituji:" Pojem islamizace, o kterou zcela jasně a upřímně v naší zemi usilujeme, je přijímání islámu lidmi, tedy, aby lidé poznali víru v Jednoho Jediného Boha." nebo "Pro to, aby došlo k úspěšné islamizaci ČR a celé Evropy, je nutné, aby v ní hrál hlavní roli „evropský živel“, tedy sami Češi a Evropané," http://islamskavyzva.com/cil-naseho-dzihadu-snaha-o-islamizaci-nasi-vlasti/ další: " Úřední sňatek v ČR nemá dle šaría žádnou nábožensko-právní platnost a muž a žena jsou i s tímto dokumentem vzájemně cizí lidé – nesmí se dotýkat, vidět svou nahotu, zůstávat o samotě apod." http://islamskavyzva.com/2016/03/01/svatba-podle-saria-v-ceske-republice/#more-6134 Na stránkách je toho více, neberu nikomu právo na víru, ale propagace mnohoženství a džihádu mi v pořádku nepřijde. Děkuji za Váš názor. Eliška

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2016 17:50:49 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s Vaším názorem, protože žijeme v České republice a ne v Saudské Arábii. Pro všechny občany i cizince platí a platit musí respekt vůči našim zákonům a pravidlům. A ten, kdo tento respekt nemá, pak musí odejít či být vykázán. Nemá to nic proti náboženství, ale i náš život je poněkud svázán platnou legislativou a ústavním pořádkem. Já osobně se neobávám ani islamizace, ani zavádění pravidel muslimského světa. A to jsem prosím docela tolerantní, i když jsem katolík. Vůbec mě nezajímá názor, jak se na úřední sňatek dívá zákon šária, protože žijeme v Evropě a v EU. Ale pokud vím, tak i v řadě muslimských zemí existují úřední sňatky. Připomínám, že řada webových stránek je zaměřena ideologicky a propagandisticky a některé mají účel nikoliv propagovat islám, ale spíše vyvolávat strach a nenávist vůči muslimům. Opravdu je třeba v přijímání informací postupovat obezřetně a neskákat hned někomu na lep. A pokud se jedná o Boha, pak existuje pouze jeden Bůh, a to jak v pojetí křesťanském, židovském či muslimském. Na závěr pouze doporučení pro naše ženy a dívky. Buďte i vy velmi obezřetné a získejte si informace předem. Život v jakékoliv muslimské zemi je opravdu jiný a někdy výryzně odlišný, než ten v západní Evropě či v naší krásné zemi.