Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.03.2016 19:36:00 - Evropa v čudu

Proč si myslíte, že je rozdíl mezi ortodoxním a "normálním" islámem?

Jsem dlouho přesvědčen, že islám je jen jeden. Je to učení nenávisti k bližnímu, kdy zabití nevěřícího, jeho okradení či znásilnění nevěřící ženy není hřích, jako u křesťanství a jiných náboženství, ale dobrý skutek - cesta do islámského nebe. Islám není mírumilovné náboženství, ani jiná cesta k Bohu, jak tvrdí někteří pomatenci, ale cesta k satanovi. V současné době jezdí po českých křesťanských farnostech exmuslim Salman Hasan, který přednáší o své cestě ke křesťanství, o islámu i o muslimské invazi do Evropy - viz. - https://www.youtube.com/watch
Díky tomuto člověku jsem se utvrdil ve svém negativním přesvědčení o islámu. Přál bych Vám, abyste se i vy přesvědčil o tom, že ustupování islámu se nám jednou vymstí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2016 22:51:09 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
děkuji Vám za upozornění. Tyto otázky vnímám jako velmi aktuální, proto se jimi také intenzivně zabývám. Vnímám rizika spojená s nebezpečím islamizace Evropy, ale i rizika spojená se ztrátou naší vlastní identity. Jsou to spojené nádoby. Nesmíme dopustit, abychom přestali rozumět sami sobě a podléhali zjednodušujícím návodům, ať už pocházejí odkudkoli.