Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2016 23:04:08 - RIA-BRAVO

Dobrý den,pane poslanče,co říkáte na pana ministra kultury Hermana?

Když se ho ptali na vyloženě trestnou činnost pánů představitelů české obce muslimské?Existují záznamy o jejich výrocích,vydávaných knihách i videa o jejich prosazování šaríe,halal apod.Tento ministr tvrdí,že kdyby se dělo něco nepatřičného,tak by se zasáhlo a že on je mnohem lépe informován o "skutečné"situaci-viz jeho profil na PL.Ptali se na totéž i poslance Korteho a ten odpověděl,že nikoho oznamovat nemusí-neboť jsou tyto skutečnosti veřejně známé a tudíž orgány činné v trestním řízení musí POVINNĚ jednat samy.Tak jak to,že nikdo nejedná???Děkuji a hezký den

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2016 11:29:12 - Tomio Okamura
Dobrý den,ano, to je správná otázka - jak to, že nikdo nekoná, přestože je mnoho důkazů o tom, že muslimské obce propagují nenávist vůči Židům a nevěřícím, schvalují teroristické útoky a potlačování lidských práv - už několikrát jsme na toto téma žádali debatu ve Sněmovně, ale bohužel celá Sněmovna to odmítla. Nevzdáme to a budeme pokračovat  a budeme žádat, aby policie a státní zastupitelství činnost muslimů analyzovali a vyvodili z toho nějaké důsledky.
Přeji, ať se Vám daří.Tomio Okamura