Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.03.2016 22:38:35 - Pleska J

%cím si to vysvětlujete že Sobotka vyhrál v rámci V4 závody o "import islamistů" ?

Skore
ČR - 3000
Slovensko - 0
Madarsko -0
Polsko (ponovu odmítlo ve vztahu Brusell-Masacre ) taktéž 0.
Proč Sobotka neučinil totéž co Poláci ?
Jste na to pyšný ?
Já vím 3000 islamistů x 700 000 Kč /rok to je přes 2 mld a z toho hodně ukápne pro "Pražské Neziskovky" coby Líheň "Progresivních Oranžovýcj kádrů" jak pravil "Předseda o Vítačích"
Ale pro ČR je to vražedné , jak chcete přeměnit EUprocedury kterými se to bude řídit (totálně selhavších ) navíc ve spojení s cestovkami Turko-Export-Isil ?
Kteří Experti vám nabájili že , nebezpečí nehrozí , jak získají informace ze Sýrie ? Anebo bájíte Vy? "
cituji <Pokud> budou ? a já jsem "přesvědčen", že budou důkladně prověřeni, pak těch 3000 uprchlíků žádný bezpečnostní problém pro ČR představovat nebude.O tom jsem přesvědčen nejen já, ale i bezpečnostní experti.....
Mě osobně se zdá že Vaše "Přesvědčení a Víra" .... je ...... "Islámsky Vražedná" .
Přispějete alespoň 1 mil z platu poslance za 4 roky na náklady pozůstalých Čechů ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.04.2016 7:28:15 - Ing. Antonín Seďa
Nevím, zda Sobotka vyhrál či nevyhrál, ale pokud vím, tak počet migrantů, které má naše země přijmout na základě přidělených kvót je 1650 osob a těch 3000 uprchlíků je číslo, které česká vláda a nikoliv premiér slíbili v rámci solidarity přijmout. Ovšem za předpokladu, že si budou moci určovat, koho přijmout a koho nepřijmout. Ty nuly u Slováků, Maďarů a Poláků nulami nejsou, protože na jejich území je již několik stovek uprchlíků a teď řeší přidělování či nepřidělování azylu. A co bude za dva, tři měsíce, také nelze tvrdit. Já osobně v přijetí 3000 uprchlíků žádný bezpečnostní problém nevidím, pokud si ČR bude tyto uprchlíky sama prověřovat a vybírat. Nevím, o kterých bezpečnostních expertech hovoříme, ale já jich znám docela dost a ti naopak mají opačný názor na bezpečnost či nebezpečnost přijímání uprchlíků. Nehledě na skutečnost, že řada z nich se bude po stabilizaci situace v Sýrii či Iráku vracet do svých domovů. O tom jsem přesvědčen. A opravdu to o víře není, ale je to o ideologii. A tady souhlasím, že ideologie je vražedná. A co se týká mého příspěvku, tak raději použiji své peníze na pomoc pro naše spoluobčany. Například pro seniory v Domovech pro seniory, DPS či hospicích. A opravdu bych byl rád, kdyby jste přestal strašit občany. Nevím o případu v ČR, který v závěru naznačujete.