Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2016 14:33:58 - RIA-BRAVO

Zdravím,ještě znovu upřesním o halal porážkách....nikdo se o to nezajímal z toho důvodu,že o tom nikdo nevěděl

a vláda to nikde nevytrubovala....vyšlo to na povrch v souvislosti s "heklými"maily p.Sáňky,kde slibuje si ty vyjímky nechat prodloužit i seznam takových jatek.Je mi celkem jedno,co p.poslankyně sleduje(pokud nechci,nemá šanci mě "ukecat")důležitější je,že bojuje za dodržování zákonů.Je jasné,že se to týká i ostatních náboženství,ale můžete si vygooglit,kdo kolik a jakých zvířat tak otřesným způsobem poslal na "onen svět"Na farmách se pečlivě kontroluje welfare(při jeho nedodržení hrozí ztráta dotací)-je na čase toto kontrolovat i na jatkách,ne??Ale to se jaksi s halal vylučuje,že???Tak kdy se udělá pořádek,nebo to zase platí jen pro někoho??Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.04.2016 18:39:02 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím. Na co jsou pak zákony, když nejdou vymáhat či se dají obcházet. Ale nejsem odborník, takže ode mně řešení prozatím neočekávejte. Budu se muset obrátit na ministra zemědělství s konkrétním dotazem na praxi v halal porážkách a na dodržování zákona. I pro mně je týrání zvířat hrozné a je třeba jej odsoudit.