Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2016 20:00:18 - Sluníčko sedmitečné

Nacistu bylo take jen 5-10% a vime,jak to dopadlo...

Máme čekat,že s muslimama,který pod vyhruzkou zradikalizuji ostatní ?
Zákaz Islámu by vše vyřešil - dokonce ho povoluje k zakázání sám Koran.Země,kde není právo vyznávat Islám,musí muslimové zemí opustit.....Která země z Evropy to první udělá?Belgie již zakazala rituální porážky jako Polsko....Anglicti politici volají po vyhoštění všech muslimu s tím,že by se jim přesun zaplatil vč.výloh na budoucí bydlení,než platit integraci,která nefunguje...Němečtí politici chtějí uzavřít všechny mešity,Francie a Rakousko je na tom podobně.Až zvítězí Wilders v Holandsku,zakáže Islám v zemi jako první ????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2016 10:48:22 - Ing. Antonín Seďa
 Nemyslím si, že jestli zvítězí kdokoliv v Holandsku, že zakáže islám. Protože i jejich ústavní pořádek zaručuje náboženskou svobodu. Lze sice změnit ústavu, ale to by zřejmě neprošlo dle legislativy EU. Souhlasím, že radikalizace společnosti je problém, ať již ze strany radikálního islámu či náboženského fanatismu či jakékoliv ideologie, namířené proti lidským svobodám. Něco jiného je zákaz rituálních porážek a něco jiného je zákaz jakéholkoliv náboženství. například , že by se v Sýrii zakázalo křesťanství. Ne, takhle to nefunguje. Přes víkend jsem byl v Paříži a musím říci, že přes všechny problémy s integrací migrantů, je společnost kosmopolitní a funguje. Proti islámským radikálům a teroristům je sice možná prevence, ale zabránit jejich útokům na sto procent nejde.