Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.04.2016 4:08:09 - Vratislav Zapletal

Pane ministře, přesně o to mi jde.

Děkuji za odpovědi. Píšete že odpovídáte za práci podřízených a za velké materiální hodnoty. To By MĚLO být samozřejmou náplní práce ministra, ale 25 let rozkrádání této země dostatečně jasně ukázalo, že tato obecná odpovědnost jsou jen kecy na oblbnutí ovcí. Tu odpovědnost máte od chvíle, kdy jste byl jmenován, ale nic to neříká o tom, jak pracujete, co proto, aby všechno řádně fungovalo a aby bylo řádně hospodařeno s penězi děláte. Nést obecnou odpovědnost způsobem "jmenovací dekret na stole, kafe a cigárko u televize a občas pokec na vládě" je nám dańovým poplatnkům na nic. Jsem přesvědčen, že to není váš přístup, proto by mě zajímá, jaké konkrétní kroky děláte proto, aby ta odpovědnost došla svého naplnění.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2016 7:33:13 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Zapletale,
já stěží nacházím čas na odpovídání na dotazy zde. Jsem připraven vést seriózní diskusi. Vy pouze útočíte a nepokládáte žádný konkrétní dotaz. Na své názory máte samozřejmě právo. Omlouvám se, ale smysl v další vedení této neplodné diskuse s Vámi nevidím.