Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.04.2016 14:35:46 - igri

objektivnost policie

Ti, co zcela poklidně protestovali proti prezidentovi, si police pozvala na kobereček kvůli podání vysvětlení. Zasadíte se o to, aby si takto pozvala i čínské mávače, jejichž vyjádření názoru překračovalo hranice zákonu?! Máte pocit, že policie měří všem stejným metrem? A proč se všichni bojí Zemana?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2016 9:50:10 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotazy. Předně musí platit, že Policie ČR musí měřit všem stejně a kdo poruší platné zákony ČR , musí být vyšetřen a potrestán. Takže platí, že všechny podání občanů musí orgány činné v trestním řízení prověřit. Zároveň podle zákona shromažďovacího platí, že policie zajišťuje klid a pořádek těm, kteří pořádají nějaké shromáždění. Pokud ovšem na tomto shromáždění jsou porušována pravidla, pak musí policisté zakročit. Podle veřejného prohlášení ministra vnitra i policejního prezidenta budou události vyšetřeny. Souhlasím s názorem, že ne vždy policisté měří stejným metrem. A pokud tomu tak je, pak Generální inspekce bezpečnostních sborů musí konat. Pokud nekoná, pak je v systému chyba. Nevím, proč se všichni bojí prezidenta M.Zemana. Já se přiznám, že se jej nebojím, ale respektuji jej. Přece jen je to nejvyšší ústavní činitel a historicky český národ vždy pana prezidenta obdivoval a řadu jeho pochybení toleroval. Ale podle informací sdělovacích prostředků, které občas zaznívají si opravdu nemyslím, že česká společnost či čeští politici jsou hluší či slepí k "přešlapům" prezidenta M.Zemana, kterých se občas dopouští.