Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.04.2016 20:37:03 - Elissa

Německo

Dobrý den, býti v dnešní době průměrným německým občanem, co musí jezdit metrem do práce asi nebude nic pěkného... Mladíci arabského vzhledu bijí a okrádají ženy ve stanicích metra. Mám jediný dotaz. Proč? Proč to německá vláda dopustí? Kam až necháme zajít "pozitivní diskriminaci"......? Vím, není to u nás, ale Německo není až tak daleko a ta bezmoc co tihle lidé prožívají musí být strašná. Je mi z toho do pláče. Nezastane se jich nikdo. Systém je nastaven tak, že policie ani jiné složky zasáhnout proti migrantům nesmí, lidé se bojí cokoliv říct, aby nebyli nařčeni z rasismu, o médiích které informují naprosto tendenčně ani nemluvě. Potom to vypadá tak, že migranti bijí německé ženy a muži se jich bojí zastat. Hrůza... http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bandy-imigrantskych-smejdu-kradou-Nemci-se-vubec-nebrani-pise-z-Berlina-zhnuseny-cesky-Patriot-429217

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2016 9:58:20 - Ing. Antonín Seďa
 Předně chci říci, že ne všechny informace kolující dnes po sociálních sítích jsou pravdivé. V řadě případů jsou i nepravdivé, či se pouze tváří, že pravdivé jsou, protože se některé incidenty oparvdu staly. Ale co já mám informace, pak německá policie zasahuje a pokud se prokáží přestupky či trestné činy, pak je řeší. Nemám osobní zkušenost ze současného Německa, ale před nedávnem jsem byl v Paříži a tam jsem nic podobného, co popisujete nezažil. Nechci omlouvat policii, ale připomenu několik případů z naší země, kdy policie několikrát "tolerovala" výtržnictví Rómů. Prostě se báli, aby nebyli nařčeni z diskriminace. Podle mého názoru takto postupovat nemají, má platit padni komu padni. A to bez ohledu, zad je to Róm či uprchlík. Zákony platí pro všechny a musí být vymahatelné. A bezpečnostní sbory jsou tu od toho, aby zajistili bezpečnost svých občanů. Pokud to nečiní, pak musí politici či kontrolní orgány zasáhnout. A máte pravdu, že je dobře, že u nás je bezpečnost občanů na prvním místě. A pokud tomu v Německu tak není (o čemž pochybuji), pak němečtí občané to svým politikům spočítají při následujících volbách.