Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2016 11:42:18 - loucny

referendum o eu

Píšete, že by to vystoupení z eu měli řešit občani v referendu a ne psč, ale přitom návrh na referendum podpořili pouze spd, usvit a ksčm, vy jste nehlasoval pro...a psát, že česká vláda je proti povinným kvotám, ale přitom jste v lis smlouvě souhlasili, že to bude rozhodovat eu - nezlobte se, ale to je jako byste hlasovali pro povinné kvoty...ani moskva sem netahala migranty - pouze vietnamce, ale ti nejsou nebezpeční a mají nízkou porodnost...přemýšlíme vážně s rodinou, že emigrujeme...gratuluju, pomohl jste zničit naši krásnou zemi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2016 17:49:53 - Ing. Antonín Seďa
 Vůbec nerozumím vašemu toku myšlenek. Opravdu nevím, co má společné mé vyjádření s návrhem zákona opozičních stran. Pokud si vzpomínám ,tak ČR v současné době nic nehrozí a členství v EU je pro náš výhodné. Prostě neexistují oprávněné důvody, abychom odcházeli z EU. Vždyť EU je i Česká republika. Já jsem pouze uvedl,že pokud se někdy bude rozhodovat o vystoupení z EU,tak je to nutno řešit referendem. Libanonská smlouva opravdu nevyřešila povinné kvóty či výroky kancléřky Merkelové. Já si za hlasováním o smlouvě stojím a naopak to podpořilo naší zemí v její rozvoji. Jsou otázkou je rozhodnutí EU o povinných kvótách ,které jak vláda,tak i já odmítám. A jako odpovědnému politikovi jde o zajištění bezpečnosti občanů a o jejich lepší budoucnost. Ale pokud se vám v naší republice nelíbí, bránit vám nemůže a ani nebudu. To ovšem také něco signalizuje. Třeba zrovna to,že chcete využít výhod pramenící z našeho členství v EU a přitom chcete z této organizace vystoupit. Nebo se mýlím?