Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2016 12:21:25 - Beran A.

Migrace povede k občanské válce díky agresivitě migrantů

Do kdy bude akceptována migrační vlna? Než zde vypukne občanská válka? A pak co? Bude se střílet v ulicích? Pak kam s těmito lidmi ? Koncentrační tábory a vyhošťování na moře?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2016 19:38:56 - Ing. Antonín Seďa
 Žijeme v demokratické zemí i v demokratické Evropě ,kde jsou nastavena pravidla k dodržování lidských práv a svobod. Zastavení migrační vlny není a nebude jednoduché a bude to běh na dlouhou trať . Již jsem mluvil o dohodě mezi Tureckem a EU, již dochází k omezování počtu migrantů v Řecku . Podobně je nutno sjednat dohodu s Marokem a Libyí. V dlouhodobém horizontu je nutno nejprve zajistit bezpečnostní stabilitu Iráku, Sýrie či Libye . Po ní musí následovat stabilizace politická ,sociální a ekonomická. Z pohledu EU je třeba zajistit ochranu vnějších hranic a namísto přerozdělování zajistit bezpečnost občanů. Nemyslím si,že by měla vypuknout nějaká občanská válka. Koho proti komu? Politici jsou tady od toho,aby nalezli řešení mimo použití ozbrojených sil. Za prvé proto,že armáda má sloužit k obraně  země a nikoliv k zajištění vnitřní bezpečnosti. K tomu slouží bezpečnostní sbory. Nevím, proč by se mělo střílet po ulicích. V naší zemí problém s migranty neexistuje a věřím, že my vše zvládneme. Možná ,že si někteří občanskou válku přejí , ale zodpovědní politici i občané nikoli. Otázka ,kam s migranty? Ti ,kteří si požádali o azyl u nás ,pak je jasná procedura podle zákona. Ti,kteří jsou u nás nelegálně či jsou ekonomičtí migranti , pak na základě dublinských dohod budou poslání zpět odkud k nám přišli . A jak předpokládám , po uklidnění situace v dnes rozvrácených zemích ,že se uprchlíci vrátí do svých zemí, kde jsou doma. To,co je nejdůležitější ,je zajištění bezpečnosti našich občanů.