Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2016 20:36:00 - synapse

ČSSD buď úmyslně lže nebo je skutečně mimo realitu -

jednoduché zabránění nelegální imigraci by bylo, kdyby všem imigrantům z této oblasti byl poskytován pouze dočasný azyl - do doby,než budou moci žít ve své zemi na již osvobozeném území - kterého je v současné době jak v Íráku tak v Syrii dost. Multikulti projekt selhal, západní Evropa se svými nogo zonami, právem šaria, uzavřenými muslimskými komunitami je toho jednoznačným důkazem - proč děláte, že realita neexistuje a v této politice hodláte pokračovat ?V politice trvalého usídlování rozvětvených muslimských rodin v Evropě. Dočasným azylem po dobu nezbytně nutnou a poté s okamžitým návratem do vlasti by se proud žadatelů o zadarmo zdravotní péči, vzdělání a soc. dávky zastavil - věděli by, že se budou muset vrátit a zároveň bychom těm skutečně ohroženým pomohli. To, co děláte je sprosté jak vůči evropským občanům, proti jejichž vůli sem cpete imigranty, tak proti jejich zemím původu, protože ti vzdělaní jsou potřeba tam a i ti méně vzdělaní by se měli podílet na obnově své země.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.04.2016 14:01:00 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu souhlasit, že ČSSD či česká vláda někoho cpe proti jejich vůli. České azylové zákony jsou jasné a procedura umožňuje přidělovat, což se i děje, pouze dočasný azyl. Ano, souhlasím, že je třeba bezpečnostně stabilizovat dnes rozvrácené země, aby se tito migranti mohli vrátit zpět do své vlasti. Nicméně i naše země je povinována respektovat dublinksé dohody a sktečnost, zda uprchlík si požádá o trvalý azyl. ČR je na tom velmi dobře, prootže od samého počátku problému s nelegální migrací se řídí dublinskými dohodami a legislativou schengenského protoru. Proto se dnes ukazuje, že pravdu nemají Němci, kteří chtějí přidělit azyl 25 Iráčanům, když ti, požádali o azyl již u nás. Co s etýká multikulturní společnosti, tak máte pravdu pouze částěčně. Tam, kde se nevytvořily ghety či čtvrtě muslimů či jiných náboženství, se daří soužití rozličných národností dobře regulovat. Problémy jsou v oblastech, kde se migranti a přistěhovalci stali většinovou společností a kde dochází k prosazování "cizí" kultury. Ano, tam problémy existují, protože ttyo problémy jsou spojeny s nezaměstnaností, sociálním vyloučením a nižší vzdělaností i sociálním standardem. Ale i já podporuji dočasný azyl. Ten je například ve velkém udělován v uprchlických táborech.