Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2016 22:06:25 - RIA-BRAVO

Dobrý den,tak dotaz od Berana A.jste docela nezodpověděl!

Protože se ptal,JAK nás má islám obohatit!Tak buďte konkrétní a nemlžte.přestaňte uhýbat od tématu a napište jaké znáte umělce,vědce,výzkumníky a další významné lidi(jen politiky si nechte)ze států,kde vládne islám??Asi to opět "obkecáte"ale i to je odpověď,tak dík

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.04.2016 14:11:09 - Ing. Antonín Seďa
 Nechci nic obkecávat, ale mám zkušenosti ze zemí, které jsou islámské. V rámci PS NATO spolupracuji s Turky, kteří jsou členy Alince, navštívil jsem parlament v KSA či jsem jednal s politiky z Maroka, Alžírska či Tuniska. Islám vychází z koránu a je jistě dobře, když lidé něčemu věří. Tak jako Židé či křesťané, a pak se řídí tímto učením. Islám povzbuzuje i pro rodinnou politiku, úctu ke stáří, k národu či ke státu. Tohle vše v současné globální společnosti schází. Mimochodem, nejen učenci z těchto zemí, ale i z řady evropských zemí, upozorňují na nedostatek kulturnosti a morálnosti a na přehnanou honbu za spotřebou v západním světě. Nicméně musíme dát pozor na ideologizaci náboženství, v pojetí islámu je to radikální islamismus, který propaguje použití násilí. Podobně používali tuto ideologizaci křesťané či protestanti v třicetileté válce aj. Ale abych byl konkrétní. V Senátu zasedá za ČSSD pan MUDr. Hassan Mezian, který je příkladem tohoto obohacení.