Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2016 15:35:35 - RIA-BRAVO

Zase špatně-pokračování dotazu...bylo napsáno,že pro mě politici nejsou žídné obohacování!

Ani muslimští,ani čeští!A také nemluvím o honbě za spotřebou-tak známou v západních zemích.U nás není tak na výši,u nás je to honba za obživou-a to je rozdíl-nejsme na tom tak(aspoň většina z nás)že bychom roupama nevěděli co už.......Tak znovu-JMENUJTE nějaké vědce nebo výzkumníka(co svým vynálezem nebo prací prospěli lidstvu)nebo umělce,kterému za jeho dílo tleská celý svět,osobnost(která přispěla k rozvoji humanismu v nějaké krajině)Tak,prosím,aspoň jedno nebo dvě jména.....!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.04.2016 18:15:24 - Ing. Antonín Seďa
 Pokud nestačilo jedno jméno, pak například Emel Mathlouthi (zpěvačka), Ibrahim Maahof (libanonský trumpetista), lékaři Ibn Tafaji či Thabit ibn Quina, arbští myslitelé Ibn Sinu či Ib Quina. Ale těch jmen je historicky velmi hodně, ale protože neumím arabsky, tak je těžko napíši. Ale rozhodně se dají dohledat. Připomenu také čokoládu a kávu, to jsou přínosy arabské kultury do naší civilizace. Ale kdo nechce slyšet a vidět, ten bude i nadále hluchý a slepý.