Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2016 8:45:41 - Milan Chladílek

Vážený pane Seďo, dobrý den.

Trošku mě už unavují dotazy na vaši osobu. Možná by neuškodilo, kdyby se dotyčné více zajímali o vaší práci, a naučili se používat google, kde se dají informace dost snadno vyhledat. Jako třeba ta o obohacení islámské kultury pro Evropu - https://vidadeperroygato.wordpress.com/2011/12/07/pusobeni-islamske-kultury-ve-spanelsku-a-jeji-prinos-pro-evropu-2/. Otázka na Vás. Kde bere sílu reagovat na všechny ty dotazy? Rozhodně vás za to nejen já obdivujeme, ale jiní, jako třeba Sobotka, Chovanec, Zaorálek vůbec neodpovídají. Nemůžete s nimi hodit řeč, a jestli se rozhodnout na nás kašlat, aspoň tlumočit naše názory? Děkuji vám. Milan

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.04.2016 12:28:11 - Ing. Antonín Seďa
 D2kuji za dotaz a souhlasím, že někdy je těch dotazů hodně. Co se týká jejich úrovně, pak záleží na tom, zda dotyčný tazatel chce konkrétní odpověď nebo je to dotaz "kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde". Ano, jsem mála z poslanců ČSSD, kteří mají na PL svůj profil a šel jsem do toho dobrovolně a proto se snažím na všechny dotazy odpovídat věcně a bez ideologie. Té je v naší společnosti již tak dost. Těch dotazů na moji osobu je již kolem 800, bicméně odpovídat občanům považuji za svoji povinnost. Dal jsem se do vrcholové poltiiky dobrovolně  musím nést i ta "negativa". Ale přiznám se, že rád provokuji svými názory, protože jsem přesvědčen, že mám pravdu. Mám veliké osobní, pracovní, životní a dnes i politické zkušenosti a mohu si získat hodně informací a to i z jiných, než veřejných zdrojů. Od roku 1990 si například dopisuji s členem Labour party z Londýna a společně konzultujeme řadu problémů. Nebo získávám informace ze zpravodajských služeb, ale tady musím dávat pozor na to, abych nevyzradil nějaké režimové informace. Ale utváří mi to můj pohled na věc i na možná řešení problémů. Co se týká představitelů ČSSD, tak se prosím na ně obraťte přímo. Mají své RPK a asistenty, a ti by jim měli vaše dotazy či názory vyřídit. Děkuji za pochopení.