Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2016 12:39:11 - RIA-BRAVO

Opět zdravím pana poslance...můžete panu Chladílkovi odepsat,že odpovídat na dotazy je nejen slušné,

ale i vaše práce-tzn.mluvit s voliči???Nesouhlasím s tím,že by vás to mělo unavovat-i když tuto besedu vedeme již dlouho.(navíc i slušně- pozdravím,oslovím nebo poděkuji)Nepopírám nic z toho,co je v odkazu,ale myslím,že je to dávná historie a je škoda,že to tak nezůstalo...ten dotaz ode mě spíš směřoval na SOUČASNÉ stavitele,myslitele,vědce,výzkumníky...atd.???S poslední částí jeho dotazu též souhlasím-tito páni poslanci tu mají profil tedy úplně zbytečně(vy aspoň odpovídáte)ale jejich výčet by byl daleko delší...můžete tedy??Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.04.2016 10:04:27 - Ing. Antonín Seďa
 Neříkám, že mě to unavuje, ale sám musíte uznat, že odpovídat na 800 dotazů něco sebere času. Kromě toho jsem zastupitel města, mám řadu funkcí v ČSSD apod. Ale mohu ujistit, že se s voliči a s občany bavím denně. Protože řeším problémy nejen občanů, ale i firem či rozličných organizací. A přitom se věnuji obraně a bezpečnosti v rámci legislativní činnosti a také konkroluji vládu. Co se týká pana Chladílka, tak mu nic vzkazovat nebudu. Souhlasím, že řada přínosů bylo historicky dáno, ale ten vliv přetrvává i do současnosti. Nicméně i dnes existují vědci, umělci, stavitelé aj., kteří působí na současný "Západ". Ale připouštím, že někdy nejen pozitivně, ale i negativně, zejména z pohledu radikálního islamismus či šíření strachu za pomocí teroristických útoků.