Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2016 21:35:20 - tarot

zákon

Hezký večer pane poslanče,chtěl bych po Vás,aby jste vysvětlil národu co schvalujete a jak nahráváte islamizaci Evropy!!Cituji....Novela trestního zákoníku zpřísňuje definici některých prohřešků.
Doposud platilo, že "kdo veřejně hanobí některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčením vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta." Nově mají být do definice doplněny ještě další skupiny. "Hanobit třídu definovanou životním stylem, vzděláním, příjmem i autoritou bude trestné. Trestné bude rovněž podněcovat nenávist k lidem s různým pohlavním ztotožněním a způsobem, jak někteří vykonávají pohlavní styk. Všichni víme,že muslimové vykonávají styk se zvířaty!!A tohle opravdu parlament ČR bude schvalovat?Je to požadavek EU!!Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2016 12:51:13 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz. Veškeré zákony by měly vycházet a měly by být v souladu s platným ústavním pořádkem. Pokud novela trestního zákoníku z dílny pana ministra Pelikána bude obsahovat věci, které budou v rozporu s Ústavou ČR, pak takové návrhy je nutno odmítnout. Opravdu nevím, zda je to požadavek EU, ale já bych o tom pochyboval. Spíše to směřuje k "názorům" pana ministra k migrační krizi a k integraci uprchlíků do většinové společnosti. Ale jelikož nejsem právník, ani nejsem členem Ústavně právního výboru, více vám k tomu nejsem schopen v současné době říci. Děkuji za pochopení.