Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.04.2016 19:39:56 - tarot

zákon dle EU

dobrý den pane poslanče,přeposílám Vám znění zákona jak říkáte z pera vítače nelegálů ministra Pelikána!Ač nejste jak píšete členem ÚPV ,já podotýkám,že jste poslanec,který se na schvalování těchto zákonů samozřejmě podílí a teď bez urážky,vy zvednete jako poslanec ruku na vše co předloží jednotliví ministři?Také nejsem právník ale,pro tohle omezování svobody slova a dalších demokratických hodnot bych ruku NIKDY nezvedl!!...http://www.ceska-justice.cz/2016/04/cr-zavadi-trestny-cin-hanobeni-zivotniho-stylu-tridy-i-podnecovani-nenavisti-k-homo-trans-a-asexualum/ Tohle je pane poslanče EUROMED v praxi!!Co vy na to?Hezký večer

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2016 19:52:09 - Ing. Antonín Seďa
 Předně mohu potvrdit, že jako poslanec nezvedám ruku pro vše, co navrhují ministři či vláda. Nicméně jsem řekl, že v rámci legislativního procesu máme garanční výbor, což je Ústavně právní výbor, dále máme garanta za PK ČSSD a já se budu rozhodovat o podpoře či nepodpoře zákona až ve třetím čtení, kdy se budou hlasovat i jednotlivé pozměňující návrhy. Ale děkuji za upřesnění i za to, že jste mě informoval. Opravdu není v moci jednotlivého poslance sledovat detailně každý předkládaný zákon. Na dnes zahájené schůzi je 227 bodů a z toho dvě třetiny jsou zákony. Ano, některé jsou v prvním, druhém či třetím čtení a bude záležet na celém legislativním procesu a také projednávání na našem PK ČSSD. A co se týká toho "EUROMEDU", pak i já mám značné výhrady. O tom jsem již několikrát psal či se vyjadřoval. Já mohu ujistit, že nebudu hlasovat proti zájmům naší země a proti zájmům našich občanů. To mi můžete věřit.