Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2016 16:30:10 - michel

Vážený pane Okamuro

je pravda, že jste navrhoval, aby bezdětní lidé nebrali žádný důchod? Chtěla bych vědět, jestli je to pomluva medií, nebo pravda. Pokud je to pravda, zamyslel jste se někdy nad tím, co jste vlastně řekl? To lidé, kteří celý život pracovali, se půjdou v důchodu oběsit a ti, kteří celý život rodili nemakačenka a sami rovněž nepracovali, budou ty důchody brát? Moc mi záleží na odpovědi, protože takového člověka, který by toto prosazoval, rozhodně volit nebudeme. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2016 11:22:37 - Tomio Okamura
Dobrý den,netuším, odkud máte takovou hloupost. Nikdy jsem tohle neřekl. Bezesporu ale říkáme, že pokud má někdo děti a ty pracují, tak by bylo fér ,aby část daní těchto dětí šla na důchod rodičům  - jinými slovy pokud někdo vychová děti, které budou dobře pracovat, měl by mít vyšší důchod o nějaké procento spočítané z daně z příjmu jeho dětí. Navíc naopak navrhujeme plošné navyšování nejnižších důchodů o stejnou částku, protože procentuální valorizace dává nejméně těm, co mají nejnižší důchody, a naopak nejvíce přidává těm, kteří je mají nejvyšší a přídavek v podstatě nepotřebují.Přeji, ať se Vám daří.Tomio Okamura