Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2016 22:09:25 - xenofobcesky

Pane poslanče,

ČSSD neměla ve volebním programu o přijímání muslimských džihádistů ani slovo. Přesto si váš předseda dělá co chce a poklonkuje Bruselu tak, že už to víc nejde. Až budeme vidět, že se opravdu jako Fico nebo Orbán tvrdě EU postaví a vzepře, nejen slovně, ale skutečně, i kdyby to mělo za následek vystoupení z EU, tak nikdo nebude mluvit o revoluci. Ale chování osobně Vás a vašeho předsedy, který jinak mluví doma a jinak v Bruselu a na občany kašlete, pokud dobrovolně neodstoupíte, tak se bude muset vláda do rukou lidu znovu navrátit jedině tak, že vás vyhážeme násilím. Abych nezapomněl otázku- co uděláte pro to, aby bylo zabráněno jakémukoli přísunu muslimů do ČR a aby revoluce nemusela být ? My tady nikoho nechceme ! A jestli vy ano, tak táhněte k nim do Arábie.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2016 12:14:12 - Ing. Antonín Seďa
 Předně se chci ohradit vašemu tvrzení, že kašlu na občany. To je lež, která mě uráží. pokud někdo něco dělá pro občany, tak jsem to já a za svoji práci se nestydím. Je logické, že ČSSD v programu neměla přijímání muslimských džihádistů. Za prvé proto, že nikdo nečekal obrovskou migrační krizi. Za druhé proto, že přijímání džihádistů či teroristů, bychom neměli v programu nikdy. A za třetí, v kapitole je zmínka o dodržování lidských práv a ústavního pořádku ČR. Není pravdou, že předseda strany i předseda české vlády poklonkuje Bruselu. Opak je pravdou a byl to B.Sobotka, který zastupoval zájmy V4 v odmítání povinných kvót. To, co píšete je lež, jako věž a vy to víte. Že naše vláda postupuje uvážlivě, rozumně a v souladu s národními zájmy je zřejmé. Tak jako já, tak i vy se musíte chovat podle platné legislativy a práva. Pokud opravdu nehodláte respektovat Listinu základních práv a svobod a ústavní pořádek České republiky, tak to nejsem já, kdo by měl z naší zemi odejít. Já mám čisté svědomí a stojím si za svými názory. Protože jsem přesvědčen, že hájí zájmy naší země a našich občanů.