Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.04.2016 8:11:12 - hodne stara Blaskova

Občanské R E S T I T U C E II.


Dobrý den pane Hermane. I já se připojuji k pánovi, co se Vás slušně / asi zatím / zeptal, potřebovala bych poradit jak postupovat a kde podat žádosti Obyvatel česka na Občanské restituce, které totalitní církev v předcházejích stoletích nedemokradicky doslova ukradla / desátky, máváním zabijáckým křížem na kázáních, máváním zabiijáckým křížkem např. babičce na smrtelné posteli, že pokud políčko daruje "církvi" dostane se do Nebíčka a ne do Peklíčka, pokud tak neudělá?". - Předešlému tazateli a jeho zdůvodnění na toto téma Občanské restituce, jste se po "Lidovecku a křesťansky" výsmál a poslal tazatele na lampárnu atd... - Nemyslíte, že poslat tzv. církev "svatou", měli češi poslat na to samé nádraží při jejich neoprávněných žádosti o tzv. navrácení majetku, které vlastně "ukradli" doslova ONI-Vy poddaným a jejich ovečkám?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2016 10:59:37 - Mgr. Daniel Herman
Vážená paní Blašková,
chápu, že lidé mohou mít na restituce, jako i na řadu jiných věcí, různé názory. Máme zde ale platné zákony, které musíme všichni dodržovat, aby stát mohl fungovat. Pokud je někdo toho názoru, že došlo k jejich porušení, nechť se obrátí na orgány činné v trestním řízení a finálně pak ve sporných případech rozhodne soud.