Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.04.2016 11:43:41 - Tedy99

změna poměrů v ČR

Pane poslanče, kde se podle vás bere ta nespokojenost občanů, kterou lze vyčíst z některých dotazů? Nemůže zde sehrát roli fakt, že třeba vyrostli za komunistů (většina to o sobě říká) a nyní na to doplácí a odráží se to na kritice stávajících poměrů, kterým se oni nedokáží nebo nechtějí přizpůsobit? Oni bohužel nemohli svobodně studovat, nejsou tak znalí cizích jazyků jako dnešní mládež a tím pádem nemohou naplno docenit, jaké možnosti dnes jako mladí máme?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.04.2016 23:05:26 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,
díky za Vaši podnětnou otázku. Určitě máte alespoň zčásti pravdu, že svoji roli sehrála skutečnost, že někteří lidé, co vyrostli za komunistů, nebyli schopní či nechtěli se přizpůsobit novým poměrům, protože neměli takové možnosti, jako jsou dnes. Existují ale také jedinci se sklonem stěžovat si za všech okolností, kteří mají zároveň potřebu dávat svoji nespokojenost veřejně najevo. Příčin bychom ale určitě našli mnohem více. Co člověk, to názor. Nejspíše byste se ale musel(a) zeptat přímo dotyčných lidí, co je vede k jejich smýšlení.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský