Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.04.2016 21:04:07 - zvědavec

Občanské R E S T I T U C E III.

Dobrý vešer pane Hermane. Vracím se z lampárny, kde jsem opravdu obdržel vzácné rady. Na dotaz restituce II píšete, že zákony se mají dodržovat. Budete také dodržovat zákon, když příjde nějaká jiná vláda, zákon o restitucích zruší a schválí jiné zákony, které majetky církve opět převede do rukou státu. Podle dřívější vaší odpovědi očekávám , že odpovíte stejně, že zákony se mají dodržovat a pokud někdo něco ať se obrátí... Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.04.2016 22:56:57 - Mgr. Daniel Herman
Milý Zvědavče,
těší mě, že máte smysl pro humor:-) Ano, zákony demokratické společnosti se mají dodržovat. A pokud by, nedej Bůh, přišla k moci nějaká samozvaná totalitní vláda, která by uzákonila krádeže, vynaložím své veškeré úsilí na její odstranění. Zkušenosti z dob před rokem 1989 ještě mám:-) Takže do budoucna hledím s optimismem, protože si myslím, že za to čtvrt století jsme přece jen udělali veliký krok kupředu.