ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2016 18:19:33 - ZUZI

Dobrý den.

Pane poslanče, budete v případě násilného přehlasování a vnucení migrantských kvot ČR v Evropském parlamentu iniciovat ve sněmovně závaznou rezoluci vládě, aby žádného migranta i přes příkaz z EU nepřijímala? ČR je přeci svrchovaný stát a nemá povinnost řídit se ustanovením cizích vlád. Fandím Vám a budu Vás volit. Jsem bývalá volička ČSSD.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2016 16:13:00 - Marek Černoch
Dobrý den, děkuji Vám za dotaz i vyjádřenou podporu. Velice si toho vážím a mohu Vás ujistit, že rozhodně nepolevím v boji proti zavedení bezvízového styku s Tureckem, diktátu Bruselu či prosazení ochrany hranic České republiky. Máte zcela jistě pravdu, že České republika je suverénní stát. Současný diktát Bruselu chce ovšem tuto suverenitu členských zemí zničit a vnutit jim silou migranty, bez ohledu na to, že se mezi nimi mohou nacházet teroristé. V případě násilného vnucení kvót na přerozdělování imigrantů, budu kategoricky apelovat na vládu a premiéra Sobotku, abychom okamžitě podali žalobu u Soudního dvora EU a připojili se tak ke Slovensku a dalším státům středním Evropy, které již tak učinily. Tento krok jsme již několikrát navrhovali na půdě Poslanecké sněmovny, bohužel jsme soustavně narazili na nezájem současné vlády, která opět nerespektuje přání občanů této země.