PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.04.2016 11:51:58 - Kolibřík A.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Plat-mlc-a-poslouchej-Tak-to-chodi-u-Babise-vypovedeli-odpadlici-431752

Je to pravda? Na mě tak vaše strana totiž také působí. Podle mě je dobře, že jste jednotní, ale pluralita názorů je podle ku prospěchu všech.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2016 21:47:47 - PhDr. Zdeněk Soukup

Podobné spekulace, založené na výpovědích zhrzených odpadlíků, mě dokáží pobavit. Opravdu si lidé myslí, že bych se já anebo takové osobnosti, jako jsou Ivan Pilný, Radka Maxová, Karel Rais anebo profesorka Válková, že bychom se nechali koupit? Zapomeňte také, že bychom byli stranou jednoho muže; byť si AB máme pro co vážit. Budu teď hodně upřímný. Když jsme se po vynikajícím úspěchu v parlamentních volbách jako poslanci sešli, v duchu jsem si řekl: no nazdar. Náš klub zahrnoval snad celé názorové spektrum. Od anarchistů po monarchisty /trochu přeháním/. Ale funguje to. Asi chemie. Anebo spíš společná vůle zatočit s korupcí, dát příležitost schopným a uvést i českou kotlinu do stavu, při kterém se respektují daná pravidla. Málokdo mi to věří. Ale tvrdím, že v poslaneckém klubu ANO je dostatečný prostor pro názorovou pluralitu. Dokážeme se  zhádat.  Ale drtivá většina z nás ctí většinový názor. Pokud si vybavuji, závazné hlasování, na kterém se za zavřenými dveřmi shodne většina, jsme měli pouze asi ve dvou případech. Jedním z nich byl třeba zákon o dětské skupině. Tedy žádná vysoká politika ....

To je mé svědectví z poslanecké kuchyně ANO. Teprve čas ukáže nakolik je pravdivé a objektivní. Já z blamáže strach nemám.