Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.04.2016 12:12:34 - Vítězsalv M.

vězni

Prý budou náramky pro vězně. Kdy? A myslíte, že to vyřeší problém s přeplněním věznic? Mám známého, což už skoro půl roku čeká na nástup k výkonu trestu. Je to normální?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2016 19:58:03 - Ing. Antonín Seďa
 No normální to není ,protože ČR je na tom co do počtu vězňů na tisíc obyvatel opravdu špatně .Pokud si dobře vzpomínám ,tak jsme na druhém místě za USA. Institut domácího věznění by jistě pomohl a pokud jsou informace správné ,tak ministerstvo spravedlnosti vypsalo výběrové řízení na dodávku náramků. Nicméně bude záležet na soudech, zda tento institut budou dostatečně využívat. A také je to otázka personálu v rámci mediační a probační služby. To co by však pomohlo daleko více, je institut veřejných prací. Toto by podle mého názorů nejen snížilo počty vězňů a tím by ušetřilo i peníze daňových poplatníků ,ale zároveň by napomohlo ke zvelebování  naší krásné země. O zachování pracovních návyků a o prevenci ani nemluvě.