Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.04.2016 15:45:41 - Maestrov

Musí se platit dluhy?

Vy také nemáte žádné námitky k tomu, jak se vedení ČSSD postavilo k rozsudku soudu? Nemyslíte, že vaším postojem ztratíte řadu voličů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.04.2016 20:47:22 - Ing. Antonín Seďa
 No námitky mám a je možné ,že nám tato kauza ublíží . Na straně druhé není možno nevidět amorální rozhodnutí soudu v dané věci, protože vůbec nepřihlédl k tomu, kdo zavinil a prodlužoval tuto kauzu i rozhodnutí soudu. Tak jako se nehledělo na soudní rozhodování po dobu 16 let. ČSSD se dovolává k Nejvyššímu soudu a také má oprávněnou obavu,že pokud by teď zaplatila, tak peníze nenávratně zmizí někde v zahraničí. Takže logicky volí variantu k čekání na rozhodnutí soudu. Opravdu to neznamená ,že nechce zaplatit. Je nutno si uvědomit, že o Lidový dům byla sociální demokracie nucena bojovat již několikrát. Ale dnes alespoň vidíme, jak je mnohým občanům i firmám, kdy se jejich soudní spory vlekly a kdy nezávislý soud rozhodoval, slušně řečeno neočekávaně.