MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2016 17:35:51 - trebivlice

Dobrý den - po přečtení Vašich odpovědí mi připadá jako morální a slušný člověk -

neuvažujete ve vaší straně o výrazné změně vedení strany? Servilní Sobotka se svým poradcem Novotným a imigrantské "přehlasování", Dienstb., kterému lidi nemohou přijít na jméno a jeho "nereferendum" protože jinak se ten zákon nazvat nedá - a viditelná nevůle vedení ČSSD dát obyvatelům naší země rozhodovací pravomoc referendem v zásadních otázkách, Zaorálek - hrůza, inkluzivní paní Valachová, předvolební podvod s círk.restit, přesvědčení že pro "vyvolené" rozsudky soudů neplatí - nevěřím těm průzkumům, které říkají, že vám jdou preference nahoru. Nevím kdo by měl vést vaši stranu, ale tento spolek ji vede do politické nicoty. I pan Hašek mne děsí - jeho přílišná ambicióznost a sběratelství funkcí - nic moc. Ale vy určitě znáte ve své straně slušné lidí, kteří by ČSSD nedělali ostudu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2016 13:49:48 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážená paní, pane,

děkuji za Vaše uznání. Potěší, když si "někdo všimne". Stejně jako Vaše upřímné obavy o budoucnost naší tradiční partaje.

Ale v každém zdravém týmu či firmě musí existovat jistá loajalita. Byl jsem tak vychován. Kupř. na mém pracovišti v nemocnici se snažíme podle toho chovat. Možná i proto mohu být a jsem na své spolupracovníky i pyšný.

Jistě mne proto omluvíte, že se zdržím dalších komentářů. Přes jistá negativa jsme stále stranou demokratickou. O vedení vždy na 2 roky rozhodují delegáti sjezdu, krajských a obvodních konferencí. Je to jejich právo. Ale i zodpovědnost.

S úctou jk