ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2016 17:08:06 - Ž.I.T.O.

S kým půjdete do voleb?

Budete znovu riskovat, že se vám vaše spolupráce s někým jiným rozpadne? A nemůže být důvod, proč vás Konvička opustil i ten, že se rozhodl raději přejít na druhu stranu k SPD?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2016 11:30:00 - Marek Černoch
Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. 
V současné době neuvažujeme o volební spolupráci s jiným subjektem. V případě BPI je hlavním důvodem ukončení naší spolupráce naprosto lživý mediální útok, který vzbudil obrovské množství negativních ohlasů uvnitř samotného BPI. Pan doc. Konvička s panem Hamplem nenavázali spolupráci s SPD ale pouze s lobbisty a jinými lidmi z velice pochybných struktur. Hlavním motivem jejich jednání tedy není snaha o zabránění islamizace naší země, ale pouze jejich osobní prospěch. Tuto skutečnost si dobře uvědomují také členové a sympatizanti z řad BPI, kteří nám vyjadřují podporu a chtějí se stát členy naší strany. Tento fakt, mě přesvědčuje v tom, že my naši práci děláme dobře!