Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2016 10:39:19 - David B.

Nemci se zase paktuji s Turky,stejne,jak to delal Hitler...

Dobrý den,nevěřím v dnešní vládu pod vedením Sobotky,je to jen prodejna "d...a".Peníze a tlak z zvenčí udělá své,Sobotka je slabší čím dál více jako Merkelova...Ta dodnes nic významného neudělala,jen přinesla do Německa kriminalitu a násilí...Zase se Němci paktuji s Tureckem ?Naposled to udělal Hitler,následky budou stejne a možná i horší...Bude vojna s migranty i s Turkem ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.04.2016 11:04:33 - Ing. Martin Kolovratník
Dobrý den Davide,
děkuji Vám za dotaz. Evropská migrační krize je skutečný problém a EU zatím v tomto ohledu selhává. Občané nejsou informovaní o průběhu jednání v EU ani o návrzích a řešeních týkajících se uprchlické krize. V současné době se EU upíná na implementaci akčního plánu s Tureckem, který vznikl letos v březnu. Osobně nemohu mluvit za premiéra Sobotku, ale za hnutí ANO Vás mohu ubezpečit, že děláme vše co je v našich silách. Situace v celé Evropě je v důsledku migrační vlny i v nejednotném názoru na její řešení, velmi komplikovaná. Ani Německo není v tomto ohledu výjimkou.  Neočekávám, že by současná krize vyústila ve válečný konflikt, nicméně je potřeba tuto situaci intenzivně řešit.